S vakuovačkou RCVG-46 značky Royal Catering dokážete během chvíle svařit vzduchotěsně a vodotěsně potraviny do fóliových sáčků To zpomaluje růst choroboplodných zárodků a zboží zůstane déle čerstvé. Ať v restauracích, hotelech nebo v cateringu -kompaktní zařízení s pouzdrem z ušlechtilé oceli je vhodné pro všechny provozy, ve kterých se balí přísady bezpečně do smršťovací fólie, jsou čistě skladovány nebo připravovány pro vaření sous-vide. Vzduchotěsné svaření chrání vaše jídlo před vysycháním a spálením mrazem. Díky tomu mnohonásobně prodloužíte trvanlivost zboží při zachování konstantní kvality. Aromata a šťávy zůstávají v sáčku vodotěsně uzavřené. Díky tomu můžete ve vakuovacím zařízení připravovat různé přísady pro vaření sous-vide.
Komora vakuového zařízení nabízí prostor pro sáčky o šířce do 26 cm. Při užších obalech můžete svařovat několik sáčků současně. Po vložení naplněného fóliového sáčku vysaje zařízení stisknutím tlačítka kyslík z celé komory a sáčky bezpečně uzavře 5 milimetrovým svarem. Díky dvojitému čerpadlu a výkonu 1 100 W pracuje zařízení s tlakem 0,9 baru. Kompaktní komorová vakuovačka je provozována prostřednictvím síťové přípojky 230 V a dosahuje průchodu 16 l/min. Ovládání je díky touchpadu s LED displejem snadné a intuitivní.
Ať už pro přípravu do šokového mrazáku, chladírny nebo pro vaření pomocí sous-vide: S vysoce kvalitně zpracovanou vakuovačkou značky Royal Catering získáte kompaktní a univerzální kuchyňské zařízení, které se snadno používá.